Депутатът от ПП-ДБ Васил Пандов заяви в студиото на Офанзива с

...
Депутатът от ПП-ДБ Васил Пандов заяви в студиото на Офанзива с
Коментари Харесай

Васил Пандов от ПП-ДБ: Не е обсъждана смяната на нито един министър при ротацията

Депутатът от ПП-ДБ Васил Пандов заяви в студиото на „ Офанзива с Любо Огнянов ” по NOVA NEWS, че " на този миг не е обсъждана промяната на нито един министър при ротацията, която следва ".

По думите му няма смяна в диалозите за ръководството и в тях вземат участие представители на партиите, които са част от ротационното председателство на Народно събрание и Министерски съвет – ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. На този стадий Движение за права и свободи няма да взе участие в този механизъм, съобщи Пандов.

Според него механизмът ще разреши Народно събрание да не изпада в законодателен ступор поради избора на лични органи, само че не може да бъде определян като съдружно съглашение.

„ Разговори ще бъдат водени за всяка една персона, от наша позиция никой не е желал Движение за права и свободи да има квота в избора на регулатори. Няма такова нещо от тяхна страна, съобщи Пандов.

По думите му лицата, които ще се оферират, би трябвало да имат високи нравствени и морални качества. „ Не става дума за квоти, за систематизиране, става дума за предложение на лица, които дават отговор на тези критерии ”, разяснява депутатът от ПП-ДБ. Той добави, че тези кандидатури могат да бъдат предлагани и с присъединяване на неправителствени организации.

„ Моята оценка за господин Пеевски е, че той има минало, което няма по какъв начин да бъде подценено, само че сега той взе участие в тези процеси и това е общото мнение на всички ”, съобщи Пандов.

Депутатът от ПП-ДБ сподели още, че решенията в Министерски съвет се взимат от премиера Денков, а доста постоянно той има друго мнение от политическите водачи. „ Той доста пъти внася разсъдък в страстите, които избуяват в Народно събрание ”, съобщи Пандов. Той добави, че не подлага на подозрение качествата на министъра на опазването на здравето Христо Хинков, а проблемите по-скоро идват от недобрата му връзка с партиите в Народно събрание.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР